Hellu suma... click kat label FOR SALE ya utk tgk item yang available utk dijual. :D
Utk yang berkaitan dengan wedding seperti bunga telur, sirih junjung, hantaran tu suma...saya buat based on order...

TQ!
xoxo
Hani Arts Crafts



Thursday, April 15, 2010

Bunga Pahar Ungu Putih (hac_bp_02)

Ni dibuat untuk wedding saya sendiri. ;)

4 comments:

Anonymous said...

wow.. nice cantik la hani. i cadangkan guna telur masin macam orang di johor buat ........ besar tu

kalau tak buat inovasi baru, letak telur puyuh 3 atau 4 biji satu tangkai.... baik punya....

go cayau...from angelman

Nurhani said...

tq tq angelman...
tp wedding dah lepas dah pun.
oleh kerana cut kos...letak telur ayam kecik jer...
hahahaha...

marya said...

chanteq.....nak tempah nnti..:D

Nurhani said...

wokey! no problem...
tak sabo nak tgk ko kawen. :D

Related Posts with Thumbnails